Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Giants (1372440) - Destellos de calidade (989585) » 617302432: T55/J4/VI

Liga 617302432 Información oficial sobre el partido 617302432 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VI.287 (14605)

F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 1 - 4 Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido
0 - 1 Sarwar Al-Kuwari (58')
0 - 2 Ramin Tübingen (63')
0 - 3 Bahadır Sazak (80')
0 - 4 Sarwar Al-Kuwari (86')
Fernando Pérez García (87') 1 - 4
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 1 - 4 Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 0 - 5 Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Giants

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Thierry Bourgeois entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Giants, un peu providencial d'en Fernando Pérez García va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sorinel Albici va poder marcar per a Giants en un servei de cantonada picat per en Ulrico Raposo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Giants va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Nin en un 1 contra 1 amb el porter Andrew De Ospina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sarwar Al-Kuwari va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Ramin Tübingen de Destellos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bahadır Sazak va augmentar l'avantatge de Destellos a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Passaven 86 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sarwar Al-Kuwari va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramin Tübingen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bahadır Sazak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el Destellos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marco Branzanti s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amadeusz Jasiukiewicz.