Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAL BASSACS (1596525) - Tony Montana (436978) » 617301477: T55/J4/VI

Liga 617301477 Información oficial sobre el partido 617301477 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VI.270 (14588)

Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 0 - 2 Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido
0 - 1 Paulo Arratigibel (36')
0 - 2 Jess Krog (72')
Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 0 - 2 Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 0 - 3 Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berciana FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Kiko Écija quasi marca en una jugada assajada de córner que Fryderyk Feliks havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berciana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gabi Langa va sortir per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Giuseppe Dello Buono quasi empata el partit al minut 47, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tony Montana

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paulo Arratigibel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Montana l'avantatge per 0 - 2. Jess Krog en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paulo Arratigibel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Jarle Oftedal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gait-Jan Boeckx no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Montana al minut 27, però el xut de Paulo Arratigibel va topar amb la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paulo Arratigibel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Benjamin Arakelyan, als 61 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Montana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Recio Martín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Montana van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Guido Edera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.