Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dieguitos club de futbol (433852) - ERICSHOW FCB (1594753) » 617301084: T55/J4/VI

Liga 617301084 Información oficial sobre el partido 617301084 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VI.263 (14581)

dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido 1 - 0 ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido
Carsten Ruhbach (80') 1 - 0
dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido 1 - 0 ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dieguitos club de futbol Alineación oficial del equipo 'dieguitos club de futbol' en el partido 2 - 0 ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dieguitos club de futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carsten Ruhbach, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del dieguitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Kyrylo Janchak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Carsten Ruhbach va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dieguitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a dieguitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niccolò Maccalli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip dieguitos David García de Castillo quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Kyrylo Janchak l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kyrylo Janchak va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Niccolò Maccalli, però l'estirada del porter va evitar el gol.

ERICSHOW FCB

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): El ERICSHOW va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alberto Anillo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El ERICSHOW va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Nick Kossin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Oier Murube va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Alberto Anillo de ERICSHOW va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.