Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carajillo de Baileys (492041) - LOS BOINAS CF (801434) » 617295099: T55/J5/VI

Liga 617295099 Información oficial sobre el partido 617295099 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VI.156 (14474)

Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido 4 - 2 LOS BOINAS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BOINAS CF' en el partido
Trifón Montecelo (6') 1 - 0
Etelvino Tajes (22') 2 - 0
Ali Tahmtani (39') 3 - 0
3 - 1 Janus van de Arend (63')
3 - 2 Michael-Johann Ultsch (72')
Samuele Faelli (73') 4 - 2
Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido 4 - 2 LOS BOINAS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BOINAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido 4 - 0 LOS BOINAS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BOINAS CF' en el partido
Tiene un resultado normal 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carajillo de Baileys

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Trifón Montecelo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Carajillo es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 22 una excel·lent centrada de Flavius Lucuţ va arribar a Etelvino Tajes, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Carajillo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ali Tahmtani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Samuele Faelli va augmentar l'avantatge de Carajillo a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 23, tothom va saber perquè en Ali Tahmtani era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Etelvino Tajes, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Etelvino Tajes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Paolo Ovindo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Carajillo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Horaci Juanpere va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

LOS BOINAS CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors de BOINAS no defallien en cap moment. Producte d'això, en Janus van de Arend va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, BOINAS seguien lluitant fins al final. Al minut 72, fruit d'aquests esforços, Michael-Johann Ultsch va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Erwin Altebäumer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Janus van de Arend va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lars Engen, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Janus van de Arend de BOINAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 左 (Zuo) 廷锋 (Tingfeng) de BOINAS es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.