Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Venezia Promesas (1333814) - Independent Santa Fe (1418265) » 617288748: T55/J13/VI

Liga 617288748 Información oficial sobre el partido 617288748 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VI.42 (14360)

Fooly Team Alineación oficial del equipo 'Fooly Team' en el partido 3 - 0 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
Etxatxu Barrazabal (37') 1 - 0
Wolfgang-Wilhelm Pommes (39') 2 - 0
Johnnie Balassone (89') 3 - 0
Fooly Team Alineación oficial del equipo 'Fooly Team' en el partido 3 - 0 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fooly Team Alineación oficial del equipo 'Fooly Team' en el partido 5 - 0 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fooly Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Corria el minut 37, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fooly s'avançava en el marcador després que en Etxatxu Barrazabal xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fooly va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Wolfgang-Wilhelm Pommes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Johnnie Balassone va incrementar l'avantatge de Fooly amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ramón Landriscina del Fooly ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Giorgio Bellezza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Wolfgang-Wilhelm Pommes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramón Landriscina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryan Fallon.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Vasil Trifonov de Fooly va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Independent Santa Fe

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El ISF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Marko Papović va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ISF sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Balázs Apáti-Nagy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiril Kanchelov de ISF es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balázs Apáti-Nagy de ISF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florencio Balboa de ISF es va guanyar la targeta groga merescudament.