Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacionalismo*Galego (309070) - UD Barbastro. (1418323) » 617283832: T55/J2/V

Liga 617283832 Información oficial sobre el partido 617283832 en Hattrick

30.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 2 / V.211 (5724)

Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 4 - 0 avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido
Gérald Lemaître (33') 1 - 0
Gérald Lemaître (63') 2 - 0
Bartolomej Bystrián (78') 3 - 0
Tyler Shannon (82') 4 - 0
Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 4 - 0 avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 7 - 0 avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacionalismo*Galego

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Nacionalismo*Galego va ser Gérald Lemaître.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Nacionalismo*Galego va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gérald Lemaître va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Nacionalismo*Galego va augmentar la diferència quan Bartolomej Bystrián no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Nacionalismo*Galego va aconseguir el 4 - 0 quan Tyler Shannon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Joffrey Debruille va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nacionalismo*Galego se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Joffrey Debruille gairebé va marcar per a Nacionalismo*Galego des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aliaksej Laurutsich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Adib Seraj, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Tyler Shannon es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Máximo Nicolás va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Máximo Nicolás de Nacionalismo*Galego va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

avioneros

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de avioneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Tiponuţ va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Castillejos de avioneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.