Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Drakulya (492369) - Asturian Celtics F.C. (1596506) » 617280977: T55/J3/V

Liga 617280977 Información oficial sobre el partido 617280977 en Hattrick

06.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / V.160 (5673)

Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido 1 - 0 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Obeko Urrunaga (35') 1 - 0
Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido 1 - 0 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido 3 - 0 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletini Madridini

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Atletini va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Obeko Urrunaga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Celal Gözem va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Manuel Fernando Serrahima va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Atletini va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Celal Gözem en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Fernando Serrahima, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletini van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andi Oiharbil, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristian Lupoian per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Fernando Serrahima va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Andi Oiharbil, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yakir Sevilia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Mirmidon F.C.