Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durnett Balompie (49223) - Lomo Plancha (1414766) » 617277994: T55/J13/V

Liga 617277994 Información oficial sobre el partido 617277994 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / V.106 (5619)

Durnett Balompie Alineación oficial del equipo 'Durnett Balompie' en el partido 3 - 3 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
0 - 1 John Buchanan (37')
0 - 2 John Buchanan (39')
0 - 3 Joan Jesús Fontcuberta (44')
Luca Fassler (64') 1 - 3
Luca Fassler (65') 2 - 3
Libor Pumr (68') 3 - 3
Durnett Balompie Alineación oficial del equipo 'Durnett Balompie' en el partido 3 - 3 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Durnett Balompie Alineación oficial del equipo 'Durnett Balompie' en el partido 6 - 1 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durnett Balompie

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Luca Fassler, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Durnett.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Luca Fassler de Durnett va demostrar les seves habilitats al minut 65 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Libor Pumr de Durnett va aconseguir igualar el partit al minut 68, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Espiáu quasi marca en una jugada assajada de córner que Xacobo Bastiagueiro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Durnett va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pedro Ibero va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Durnett va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ignacio Maura va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Cano va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Daniel Espiáu no s'ho podia creure.

Lomo Plancha

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de John Buchanan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Plancha per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en John Buchanan. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Plancha van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Jesús Fontcuberta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jameel Khwaja va deixar a Luis Fernando González de Orbón assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Joan Jesús Fontcuberta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillermo Cayon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Jesús Fontcuberta de Plancha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laurenţiu Secreţeanu de Plancha es va guanyar la targeta groga merescudament.