Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.O.R.D.I (776781) - Flechas de Aliste C.F. (801015) » 617275898: T55/J6/V

Liga 617275898 Información oficial sobre el partido 617275898 en Hattrick

27.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / V.69 (5582)

J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 0 - 2 Flechas de Aliste C.F. Alineación oficial del equipo 'Flechas de Aliste C.F.' en el partido
0 - 1 Quintí Gumà (24')
0 - 2 Håkan Östberg (36')
J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 0 - 2 Flechas de Aliste C.F. Alineación oficial del equipo 'Flechas de Aliste C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 2 - 0 Flechas de Aliste C.F. Alineación oficial del equipo 'Flechas de Aliste C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.O.R.D.I

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): J.O.R.D.I va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Elespuru en un 1 contra 1 amb el porter Esteve Rabasseda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Bjarne Lomholt no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): J.O.R.D.I va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Máximo García-Barberena va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Esteve Rabasseda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Flechas de Aliste C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Flechas sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Quintí Gumà va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Håkan Östberg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Quintí Gumà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Flechas, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Håkan Östberg va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Didrik Vaagan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Flechas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Yiotis Karapialis va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Flechas van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Roman Wierzyk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flechas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Håkan Östberg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Balsach de Flechas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.