Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Burgdofer (485694) - Nonaspe FC (121086) » 617274684: T55/J11/V

Liga 617274684 Información oficial sobre el partido 617274684 en Hattrick

03.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 11 / V.47 (5560)

Hattrick-Invaders Alineación oficial del equipo 'Hattrick-Invaders' en el partido 1 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Javier Eres (65') 1 - 0
Hattrick-Invaders Alineación oficial del equipo 'Hattrick-Invaders' en el partido 1 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hattrick-Invaders Alineación oficial del equipo 'Hattrick-Invaders' en el partido 2 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattrick-Invaders

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Invaders va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Javier Eres va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Otmar Ritz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Jordi Ribau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Abelardo Cabanillas del Invaders ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enric Urquiza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 69 podia haver acabat en gol, però José Guadalupe Carmona va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Sáez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Javier Eres, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Gallego de Invaders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nonaspe FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nonaspe, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de John Browne va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nonaspe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de John Browne, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nonaspe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jon Helgerud, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pancho Iturrate de Nonaspe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pekka Hiissa de Nonaspe es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.