Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - UD Lugui II (308507) » 617272868: T55/J5/V

Liga 617272868 Información oficial sobre el partido 617272868 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / V.15 (5528)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 1 UD Lugui II Alineación oficial del equipo 'UD Lugui II' en el partido
Kepa Lizardo (49') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Salinas (82')
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 1 UD Lugui II Alineación oficial del equipo 'UD Lugui II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 2 - 0 UD Lugui II Alineación oficial del equipo 'UD Lugui II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Torrejoneros prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Kepa Lizardo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Llorenç Moiset! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Kepa Lizardo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fausto Padalino va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 67, i va passar la pilota a Llorenç Moiset, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos García-Gallego de Torrejoneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Lugui II

Goles Goles

  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ignacio Salinas va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lugui sortien al contraatac. La falta llançada per Tadeusz Antkowicz va sortir força alta sense massa perill.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Ignacio Salinas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ignacio Santana va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tadeusz Antkowicz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Völkel de Lugui es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.