Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joker C.F. (1415951) - Naranco SC (492497) » 617272356: T55/J3/V

Liga 617272356 Información oficial sobre el partido 617272356 en Hattrick

06.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / V.6 (5519)

Trifulca F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifulca F.C.' en el partido 1 - 4 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
0 - 1 Pauli Peltokoski (34')
Diego Castropol (41') 1 - 1
1 - 2 Gilberto Luperto (43')
1 - 3 Gilberto Luperto (53')
1 - 4 Afonso Graça (86')
Trifulca F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifulca F.C.' en el partido 1 - 4 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trifulca F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifulca F.C.' en el partido 1 - 3 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trifulca F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Trifulca una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Diego Castropol, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Manu Matute va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Íñigo Garrote, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Antonio Jesús Spínola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): Íñigo Garrote va xutar una falta al minut 85 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Real Seadur C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pauli Peltokoski quedar desmarcat i marcar per a Seadur al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Seadur es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Gilberto Luperto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adrian Mularz arribés a peus de Gilberto Luperto, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Seadur el 1 - 3.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 4 s'ha de veure repetit: en Pauli Peltokoski de Seadur va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Afonso Graça, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Pauli Peltokoski va estar a punt de posar per davant a Seadur amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Silvano Ovelleiro va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Seadur va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jörg Stieglmair s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Yiannis Charavgis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Silvano Ovelleiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jörg Stieglmair. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frank-Michael Eschen de Seadur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.