Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las estrellas de Sanva (436723) - FURFUS F.C (491951) » 617271450: T55/J1/IV

Liga 617271450 Información oficial sobre el partido 617271450 en Hattrick

23.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / IV.54 (3477)

Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 1 - 3 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
İrfan Aras (35') 1 - 0
1 - 1 Ferrán Otaño (39')
1 - 2 Rexino López (40')
1 - 3 Rexino López (53')
Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 1 - 3 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido 2 - 0 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a İrfan Aras de estrellas aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexander Sukochev va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Pepe Ličen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El estrellas ho intentava per la dreta per mitjà de İrfan Aras, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): estrellas va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Alberto Urtiaga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Heliodoro Tejada Jávea no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pepe Ličen i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a estrellas, però el xut de Magnólio Thiebaut va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alexander Sukochev no s'ho podia creure.

FURFUS F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ferrán Otaño de FURFUS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Lyuben Pehlivanov va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Rexino López va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. FURFUS posava el marcador 1 a 2.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, FURFUS va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rexino López.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Al minut 4 de partit, Manuel 'Orejas' Reyero de FURFUS va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FURFUS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogdan Gruia va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Enoc 'Torpedo' Canal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FURFUS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del FURFUS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Enoc 'Torpedo' Canal perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Ferrán Otaño de FURFUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Rexino López de FURFUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.