Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camarero Soto (493287) - Bobby Barnes Blisters (47537) » 617271250: T55/J7/IV

Liga 617271250 Información oficial sobre el partido 617271250 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / IV.50 (3473)

Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 3 - 1 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Marcos Vigil (23') 1 - 0
1 - 1 Belgacm Smine (29')
Marc Josep Fosch (76') 2 - 1
Velasco Garaiburu (82') 3 - 1
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 3 - 1 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 4 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camarero Soto

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Marcos Vigil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Camarero.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marc Josep Fosch ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Camarero es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Velasco Garaiburu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Honorato Varas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Camarero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Honorato Varas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en Jordi Aparici del Blisters va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Belgacm Smine que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Blisters va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordi Aparici, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blisters, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Gonzalo Garin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Giovanni De Martino de Blisters va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Tornero de Blisters es va guanyar la targeta groga merescudament.