Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cdi yus (1421841) - Mediterraneo (778126) » 617270200: T55/J10/IV

Liga 617270200 Información oficial sobre el partido 617270200 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / IV.31 (3454)

cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 0 - 1 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
0 - 1 Nosherwan Muzahir (67')
cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 0 - 1 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 2 - 0 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cdi yus

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de cdi van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 7 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Laurenz Kaut, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Nicolas Butet que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Andrew Orchard, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Mediterraneo

Goles Goles

  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cuono Cresci la va rematar Nosherwan Muzahir amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mediterraneo el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Daniel Thomas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): Daniel Thomas va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 33, però no s'esperava que en Alix Rohaut, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Mediterraneo sortien al contraatac. La falta llançada per Nosherwan Muzahir va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Andrei-Răzvan Chinie va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 284 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Nosherwan Muzahir de Mediterraneo va fallar un penal al minut 80. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cuono Cresci de Mediterraneo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.