Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F . C . COMANCHEROS (797914) - Rayo Pitcairn C.F. (995391) » 617269467: T55/J9/IV

Liga 617269467 Información oficial sobre el partido 617269467 en Hattrick

17.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / IV.18 (3441)

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 3 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
0 - 1 Sergio García-Drake (24')
0 - 2 Gijsbert Slits (30')
Gus Jordan (52') 1 - 2
1 - 3 Juan Carlos Abreu (72')
Chawqi Malainine (77') 2 - 3
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 3 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 1 - 2 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): El COMANCHEROS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gus Jordan va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Chawqi Malainine de COMANCHEROS va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de COMANCHEROS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ibusha Adnan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jonas Fabio Rothkirch va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Enzo Catello de COMANCHEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rayo Pitcairn C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio García-Drake, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gijsbert Slits, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Juan Carlos Abreu de Pitcairn va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Fryderyk Łodyga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hipólito Vicente no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 284 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Niall O'Kelly de Pitcairn va fallar un penal al minut 25. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Niall O'Kelly va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fryderyk Łodyga va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Carlos Abreu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adrian Cibor es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adam Yaqoob Al-Raqady de Pitcairn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.