Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PhooFighters Ath. (1334109) - Santomera f.c (1419447) » 617269356: T55/J9/IV

Liga 617269356 Información oficial sobre el partido 617269356 en Hattrick

17.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / IV.16 (3439)

PhooFighters Ath. Alineación oficial del equipo 'PhooFighters Ath.' en el partido 1 - 2 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
0 - 1 麦 (Mai) 'el Chino' 京嵩 (Jingsong) (11')
0 - 2 Sergio Tous (69')
Laurenţiu-Ioan Milu (78') 1 - 2
PhooFighters Ath. Alineación oficial del equipo 'PhooFighters Ath.' en el partido 1 - 2 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PhooFighters Ath. Alineación oficial del equipo 'PhooFighters Ath.' en el partido 2 - 0 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PhooFighters Ath.

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Laurenţiu-Ioan Milu de PhooFighters va demostrar les seves habilitats al minut 78 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Llorenç Sabaté va estar a punt d'empatar per a PhooFighters quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bogdan-Constantin Fodoca va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): PhooFighters enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Francky Boschmans va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Antonio Fernández Madrigal va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Laurenţiu-Ioan Milu va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zechariah Hayes.

Santomera f.c

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Santomera prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 麦 (Mai) 'el Chino' 京嵩 (Jingsong).
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Santomera va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sergio Tous, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jēkabs Brūnais va marxar de Francky Boschmans en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Santomera van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Santomera van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Jēkabs Brūnais va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 36 minuts, el Santomera va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Artemiy Shiryaev, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Christian Mahlberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.