Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcmolins (1598792) - REAL MOL (776418) » 617269022: T55/J10/IV

Liga 617269022 Información oficial sobre el partido 617269022 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / IV.10 (3433)

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 5 - 1 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Rutenio Estornell (20') 1 - 0
Santiago Miguel Conde (25') 2 - 0
Noelio Zuazo Bernabeu (27') 3 - 0
Alejandro Mateos (72') 4 - 0
Alejandro Mateos (79') 5 - 0
5 - 1 Leon Winkelbauer (82')
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 5 - 1 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 3 - 1 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Tiene suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): fcmolins va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Rutenio Estornell va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Santiago Miguel Conde de fcmolins va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, fcmolins va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Noelio Zuazo Bernabeu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Alejandro Mateos va augmentar la diferència de fcmolins a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de fcmolins pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Mateos va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Francisco José Martínez Barón va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eugenio Suso rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eduardo Martínez Pérez va entorpir al marcador d'en Eugenio Suso per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El fcmolins ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco José Martínez Barón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del fcmolins van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Vilaragut, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Mingo López.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eugenio Suso de fcmolins es va guanyar la targeta groga merescudament.

REAL MOL

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats de REAL van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Leon Winkelbauer va anotar el 5 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Mikel Murua va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Mikel Murua va poder marcar per a REAL en un servei de cantonada picat per en Dávid Varsányi quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30 en Jill Montgomery va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.