Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tuercebotas balompie (992572) - Los urogallos de lugo (795349) » 617268398: T55/J8/III

Liga 617268398 Información oficial sobre el partido 617268398 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / III.15 (3422)

tuercebotas balompie Alineación oficial del equipo 'tuercebotas balompie' en el partido 1 - 5 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
0 - 1 Andrea Gasparetto (35')
Dušan Kopečný (37') 1 - 1
1 - 2 Chuaquín Manzanares (38')
1 - 3 Pablo Carmuega (63')
1 - 4 Pedro Tomás Santaolalla (64')
1 - 5 Chuaquín Manzanares (69')
tuercebotas balompie Alineación oficial del equipo 'tuercebotas balompie' en el partido 1 - 5 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tuercebotas balompie Alineación oficial del equipo 'tuercebotas balompie' en el partido 2 - 0 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tuercebotas balompie

Goles Goles

  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): En Edgar Costa conduïa pel cercle central i, veient a en Dušan Kopečný desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Claudiu Ursu ja els havia advertit que el porter contrari, en Álvaro Campos Santos, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andrea Gasparetto sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 35 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Chuaquín Manzanares va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 38. 1 - 2 per a urogallos.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Pablo Carmuega va marcar al minut 63 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 139 Minuto 64 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de urogallos Pedro Tomás Santaolalla va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Edgar Costa va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 4 al marcador.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): urogallos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Chuaquín Manzanares la va transformar en el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de urogallos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Flórez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de urogallos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Chuaquín Manzanares, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de urogallos, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Jaume Ramon Girbés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.