Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adicar (1414488) - FC Universe (1592224) » 617268191: T55/J12/III

Liga 617268191 Información oficial sobre el partido 617268191 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / III.11 (3418)

Unión Deportiva Arroyana Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Arroyana' en el partido 0 - 2 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
0 - 1 Ezio Nassano (4')
0 - 2 Ezio Nassano (22')
Unión Deportiva Arroyana Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Arroyana' en el partido 0 - 2 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unión Deportiva Arroyana Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Arroyana' en el partido 2 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportiva Arroyana

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Rafael 'Pintor' Mijares quasi dona a Deportiva l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Luitpold 'Juanito' Geßele va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 32 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Niki 'Marioneta' Bøgebjerg va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Wiktor 'Ha'Afifon' Jachyra no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Charles 'Ribery' Dufour de Deportiva es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

FC Universe

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Universe era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ezio Nassano va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jarosław Paszkowski és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ezio Nassano perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El Universe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Maximiliano Carrazzoni la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Universe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ezio Nassano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.