Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ebro River (794283) - Hércules CF (1417770) » 617268013: T55/J10/III

Liga 617268013 Información oficial sobre el partido 617268013 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / III.8 (3415)

Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 0 - 3 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
0 - 1 Rob Yerdon (29')
0 - 2 Gerd-Ulrich Schlarb (36')
0 - 3 Gerd-Ulrich Schlarb (77')
Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 0 - 3 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 1 - 1 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ebro River

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Casildo Bugarin va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Mauri Alarcon va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de River que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Keano Charlot de River va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Hércules CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Amado Medina Ruiz va anar directament als peus de Rob Yerdon que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Hércules va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gerd-Ulrich Schlarb va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Hércules va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gerd-Ulrich Schlarb va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hércules sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Urbano Cagnoni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roger 'El Feo' Vellart es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Varbutas Jakubenas de Hércules va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.