Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Arteixo (1601680) - Juanito's eleven (125391) » 617267631: T55/J12/III

Liga 617267631 Información oficial sobre el partido 617267631 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / III.1 (3408)

Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido 2 - 1 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
0 - 1 Memo Chanduví (15')
昂平 (Kohei) 大重 (Oshige) (20') 1 - 1
Einar Ferstad (66') 2 - 1
Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido 2 - 1 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido 3 - 0 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Arteixo

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Passat el minut 20 de joc, 昂平 (Kohei) 大重 (Oshige) facilitava les coses al Deportivo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 66 Einar Ferstad va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 昂平 (Kohei) 大重 (Oshige)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 昂平 (Kohei) 大重 (Oshige), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En 昂平 (Kohei) 大重 (Oshige) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Juanito's va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Memo Chanduví, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ryan Lynch va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Stefano Spera va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juanito's, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Stefano Spera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Juanito's sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Genís Riutort, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.