Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.M Reloaded (993499) - campeolones (486831) » 617267355: T55/J13/Primera

Liga 617267355 Información oficial sobre el partido 617267355 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / Primera (3403)

A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido 1 - 1 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
0 - 1 Aurélien Gallot (6')
Joan Àngel 'Malababa' Reventós (85') 1 - 1
A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido 1 - 1 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido 2 - 0 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.M Catalunya Lliure

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del A.E.M s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Àngel 'Malababa' Reventós que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): A.E.M per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Raül 'el Negro' Pubill va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Mikko Hurri va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El A.E.M va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Shoayb 'Aiatol·là' Hamedi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Juan-Carlos 'Modosito' Judith no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): A.E.M va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nader 'Sultán' Nazarzadeh en un 1 contra 1 amb el porter Alexandru Ichim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): A.E.M va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Mikko Hurri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan-Carlos 'Modosito' Judith.

campeolones

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): campeolones sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Aurélien Gallot va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de campeolones, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Ji-Won Kim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Dueñas de campeolones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.