Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrus F.C. (993979) - Depornixar is back (993980) » 61417102: T16/J1/XII

Liga 61417102 Información oficial sobre el partido 61417102 en Hattrick

07.01.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 1 / XII.756 (124027)

Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido 0 - 1 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
0 - 1 Luis Bellver (8')
Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido 0 - 1 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido 1 - 0 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andalucía FC

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 9 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Guillermo Ayetxu quasi empata el partit al minut 9, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Julio César Rodríguez de Andalucía va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Marc Palacio de Andalucía va intentar batre la porteria rival al minut 78 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salva Suárez-Guanes de Andalucía va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Andalucía es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Diéguez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Julio César Rodríguez al camp.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Ramón Reyna de Andalucía es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Deportivo La Rioja

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Bellver va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Abel Cantos va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Ayetxu va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Martín Vallderrama després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guillermo Ayetxu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Javier Gargallo de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Zamanillo de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Manuel Ladreda va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Deportivo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.