Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Calera (1437145) - IBERIA F.C. (1598854) » 611114337: T54/J8/V

Liga 611114337 Información oficial sobre el partido 611114337 en Hattrick

21.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 8 / V.231 (5744)

C.D. Calera Alineación oficial del equipo 'C.D. Calera' en el partido 1 - 3 Club Espanyol de Football Alineación oficial del equipo 'Club Espanyol de Football' en el partido
Telmo Calleja (55') 1 - 0
1 - 1 Arturo José Pulido (76')
1 - 2 David Fañanas (77')
1 - 3 David Fañanas (84')
C.D. Calera Alineación oficial del equipo 'C.D. Calera' en el partido 1 - 3 Club Espanyol de Football Alineación oficial del equipo 'Club Espanyol de Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Calera Alineación oficial del equipo 'C.D. Calera' en el partido 3 - 2 Club Espanyol de Football Alineación oficial del equipo 'Club Espanyol de Football' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Calera

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Telmo Calleja va donar a Calera un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Telmo Calleja va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Benoît Eigenheer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogdan Stosio de Calera es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Stosio va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Calera va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Club Espanyol de Football

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Arturo José Pulido va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 76.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Espanyol David Fañanas va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Aldán Crecente va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): David Fañanas de Espanyol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Espanyol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andris Bolgzds, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Espanyol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Arturo José Pulido va quedar-se sol davant el porter Charles Robbemond, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Paul Göllnitz va ser clau en la jugada d'atac de Espanyol al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Eleazar Elizabelar, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.