Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sports river country (314301) - BLUELOCKDC (1462525) » 611114097: T54/J4/V

Liga 611114097 Información oficial sobre el partido 611114097 en Hattrick

23.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 4 / V.227 (5740)

CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido 0 - 2 Alicante Bells Alineación oficial del equipo 'Alicante Bells' en el partido
0 - 1 Mauricio Castel (2')
0 - 2 Magnus Pettersson (30')
CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido 0 - 2 Alicante Bells Alineación oficial del equipo 'Alicante Bells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido 0 - 1 Alicante Bells Alineación oficial del equipo 'Alicante Bells' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAMBRE F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Cambre enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulises Saracina de Cambre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Carlos Bensimon.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ernest Semenčić.
  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carlos Alberto Arias, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Alicante Bells

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mauricio Castel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Noel Clare va anar directament als peus de Magnus Pettersson que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Alicante quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Magnus Pettersson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Noel Clare va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Noel Clare es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Magnus Pettersson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Pérez va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Arauzo de Alicante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.