Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Turroncilla (1415739) - Julios Team (48567) » 611112448: T54/J12/V

Liga 611112448 Información oficial sobre el partido 611112448 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / V.197 (5710)

Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido 1 - 3 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
0 - 1 İmdat Gözaydın (4')
Justino Aguayo (8') 1 - 1
1 - 2 İmdat Gözaydın (56')
1 - 3 Adam Svanborn (63')
Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido 1 - 3 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido 2 - 0 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Turroncilla

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Uzza Moudani va treure un córner llarg cap al segon pal que en Justino Aguayo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Richard van Plateringen se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Adam Svanborn que va anotar el 1 - 3 per a Dragones sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Justino Aguayo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bastian Cadavos va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al 65, Pedro Manuel Collado hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Daniel Schreiber. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Bastian Cadavos va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 70 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Juan Pablo Lazaga de Turroncila va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dragones Balompie

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dragones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 4, İmdat Gözaydın va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en İmdat Gözaydın de Dragones va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dragones sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matvey Kulikov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Ignacio Miguel Marín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Renato Campos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benedikt Schächle, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.