Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sempre Brull (1433551) - El Farolillo (122350) » 611112024: T54/J4/V

Liga 611112024 Información oficial sobre el partido 611112024 en Hattrick

23.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 4 / V.190 (5703)

Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 0 El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido
Félix Arriaga (22') 1 - 0
Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 0 El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 0 El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sempre Brull

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sempre va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Félix Arriaga va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Sempre per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Félix Arriaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Severino Bovone gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Graziano 'Playboy' Braghini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

El Farolillo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Farolillo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Karl-Richard 'Kari' Biersack, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Farolillo van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Grégory 'Montaña' Saulnier no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús 'Geo' Canencia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Farolillo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro 'The Magician' Garcés va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Alberto 'Ogro' Maestro González de Farolillo es va guanyar la targeta groga merescudament.