Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IPCAT (488499) - DIRAZ (313785) » 611111359: T54/J6/V

Liga 611111359 Información oficial sobre el partido 611111359 en Hattrick

07.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 6 / V.178 (5691)

IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 1 - 1 The localhost mafia Alineación oficial del equipo 'The localhost mafia' en el partido
0 - 1 Aureli Arguimbau (76')
Jesús Maltortel (85') 1 - 1
IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 1 - 1 The localhost mafia Alineación oficial del equipo 'The localhost mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 0 - 2 The localhost mafia Alineación oficial del equipo 'The localhost mafia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IPCAT

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): IPCAT va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jesús Maltortel la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de IPCAT, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jorge Cilóiz va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

The localhost mafia

Goles Goles

  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): localhost va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Aureli Arguimbau va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): localhost va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Germán Galarreta va desviar el xut final de Themis Karaveris després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Aldo Maria Tamone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Rossend Parareda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Germán Galarreta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Rossend Parareda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Germán Galarreta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Pago Arramele de localhost va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Anttoni Peuha va deixar a Jorge Cilóiz assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Joseph D'Amato va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.