Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberos C F (1366175) - prawns (1435102) » 611110308: T54/J9/V

Liga 611110308 Información oficial sobre el partido 611110308 en Hattrick

28.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 9 / V.159 (5672)

Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 2 - 0 prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido
Jürgen Höveln (16') 1 - 0
Jerardo Casaldaguilla (67') 2 - 0
Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 2 - 0 prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 2 - 0 prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberos C F

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Jürgen Höveln va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Iberos.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Jerardo Casaldaguilla va incrementar l'avantatge de Iberos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Iberos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Felix Achhammer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edouard Maners.
  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jürgen Höveln va ser clau en la jugada d'atac de Iberos al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Cornel Păunescu, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Romeu Igrexas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edouard Maners va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Romeu Igrexas de Iberos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Romeu Igrexas de Iberos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michaël Verger de Iberos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Romeu Igrexas de Iberos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

prawns

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de prawns va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Palomo Garagorri va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): prawns van sortir al contraatac al minut 26, però Edmundo Monfragüe va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de prawns van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Sáinz Espuelas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): El prawns va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 63, però en Fernando Sáinz Espuelas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.