Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Polaco de Vigo (796332) - Best Fans (1372940) » 611108894: T54/J5/V

Liga 611108894 Información oficial sobre el partido 611108894 en Hattrick

30.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 5 / V.134 (5647)

Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido 0 - 2 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
0 - 1 Mustafa Sonad (37')
0 - 2 Anthon Daugaard (56')
Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido 0 - 2 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido 0 - 2 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Peques Campeones

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Campeones van sortir al contraatac al minut 5, però Alexei Leveridge va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Campeones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bonifacio Longueira, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Octavio Isaguirre va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Campeones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

CHEPARDAL CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mustafa Sonad va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 37.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Teis Duus és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Anthon Daugaard perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Lucian Muscă va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Manuel Desportell, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roger Gillkvist després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Manuel Desportell va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Larri Vesanen de CHEPARDAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.