Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relampago FC (48644) - RCD Espanyol de Barcelona (315545) » 611108268: T54/J2/V

Liga 611108268 Información oficial sobre el partido 611108268 en Hattrick

09.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / V.123 (5636)

Relampago FC Alineación oficial del equipo 'Relampago FC' en el partido 3 - 0 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Mikel Colado (58') 1 - 0
Mikel Colado (76') 2 - 0
Milan Gogov (79') 3 - 0
Relampago FC Alineación oficial del equipo 'Relampago FC' en el partido 3 - 0 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Relampago FC Alineación oficial del equipo 'Relampago FC' en el partido 2 - 0 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relampago FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Raúl Santa María és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Mikel Colado perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikel Colado es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Milan Gogov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Relampago.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Relampago va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Milan Gogov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Relampago per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Pol Tubella va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Milan Gogov del Relampago ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pol Tubella de Relampago es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Milan Gogov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RCD Espanyol de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Sammy Rutter va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Yanguas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Sidar Vykun de Espanyol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.