Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Core C.F. (1334150) - Midgar CF (991960) » 611107634: T54/J12/V

Liga 611107634 Información oficial sobre el partido 611107634 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / V.111 (5624)

Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 3 - 3 sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido
0 - 1 Abdelwadoud Amor (5')
0 - 2 Abdelwadoud Amor (17')
0 - 3 Yulian Kerefeyn (20')
Étienne Pohla-Reissmann (25') 1 - 3
一之 (Kazuyuki) 村上 (Murakami) (51') 2 - 3
Antonio Las Heras Pérez (72') 3 - 3
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 3 - 3 sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 1 - 2 sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,9 % 52,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Core C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Core va reduir el marcador al minut 25 a 1 - 3 quan Étienne Pohla-Reissmann va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 51 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en 一之 (Kazuyuki) 村上 (Murakami), després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Core a l'empat.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Core equilibrava la balança al minut 72. En Antonio Las Heras Pérez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Christopher Steinbach que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Andrea Pattaro no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

sansalvador athletic

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Abdelwadoud Amor va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al sansalvador per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 17. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Abdelwadoud Amor. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Víctor Dorca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Yulian Kerefeyn, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Víctor Dorca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Víctor Dorca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Josep Espelta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pasquale Guarneri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Pasquale Guarneri va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sansalvador a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Gia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Josep Espelta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pasquale Guarneri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Dorca que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.