Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Carlo F.A. (486104) - ATLETICO GÜEJAR SIERRA (799391) » 611106379: T54/J6/V

Liga 611106379 Información oficial sobre el partido 611106379 en Hattrick

07.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 6 / V.89 (5602)

New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 2 - 1 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
Diego Calcena (32') 1 - 0
1 - 1 Jesús Loayza (41')
Diego Calcena (55') 2 - 1
New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 2 - 1 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 2 - 0 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Carlo F.A.

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): NewCarlo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Diego Calcena va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip NewCarlo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Diego Calcena va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Granda va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Màxim Redolad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Roberto Cardelle gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Màxim Redolad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis David Wilches va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Liam Vaughan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felis Pérez Cerro de NewCarlo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ATLETICO GÜEJAR SIERRA

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Jesús Loayza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, ATLETICO, al minut 41. El marcador va canviar a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olivier Kodjo de ATLETICO es va guanyar la targeta groga merescudament.