Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Pa ke jugamos? (313370) - Los rugbyers (1582317) » 611103411: T54/J7/V

Liga 611103411 Información oficial sobre el partido 611103411 en Hattrick

14.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 7 / V.36 (5549)

AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 2 - 0 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
Toni Mykkänen (70') 1 - 0
Roberto Paleologo (84') 2 - 0
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 2 - 0 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 2 - 0 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Pa ke jugamos?

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Toni Mykkänen va donar a jugamos? un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Roberto Paleologo va augmentar l'avantatge de jugamos? a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): jugamos? va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Roberto Amidani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Antim Alexiev gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alberto Madalena va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): jugamos? va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Toni Català va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Madalena.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Roberto Paleologo de jugamos? va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SORIA TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Sebastien Chanson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SORIA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Loïc Robb va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bert Thorsen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.