Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AberChandal C.F (1432136) - MontCardou (1368254) » 611103391: T54/J2/V

Liga 611103391 Información oficial sobre el partido 611103391 en Hattrick

09.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / V.36 (5549)

AberChandal C.F Alineación oficial del equipo 'AberChandal C.F' en el partido 0 - 2 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
0 - 1 Jock Scullion (29')
0 - 2 Mikko Palmu (64')
AberChandal C.F Alineación oficial del equipo 'AberChandal C.F' en el partido 0 - 2 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AberChandal C.F Alineación oficial del equipo 'AberChandal C.F' en el partido 0 - 2 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AberChandal C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AberChandal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en João Gonçalves Batista va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AberChandal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adri Dassonville va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 35, un contraatac del AberChandal no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ignacio Pelayo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Marc Künzler quasi marca en una jugada assajada de córner que Adri Dassonville havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): AberChandal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Vincent Trauchessec va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Bruno Bertram semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Anis del Mono

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jock Scullion quedar desmarcat i marcar per a Anis al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Mikko Palmu va aprofitar un error defensiu al minut 64, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Anis.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Anis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Nikolai Ravnsbo va quedar-se sol davant el porter Hamed Jellassi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Zefos Mpritzolidis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hamed Jellassi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Hamed Jellassi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de César Desgurb que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mikko Palmu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Armando Doelwijt va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Jock Scullion de Anis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.