Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unikaja de Botellines (1414973) - Moby_Dick (1456633) » 611100969: T54/J12/IV

Liga 611100969 Información oficial sobre el partido 611100969 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / IV.56 (3479)

Colla Team Alineación oficial del equipo 'Colla Team' en el partido 0 - 4 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
0 - 1 華 (Wah) 'Chef' 淮嘉 (Huaijia) (2')
0 - 2 Toni Sirén (5')
0 - 3 Rabee’ 'Sultan' Bin-Sulayem (64')
0 - 4 Alex Lane (65')
Colla Team Alineación oficial del equipo 'Colla Team' en el partido 0 - 4 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Colla Team Alineación oficial del equipo 'Colla Team' en el partido 0 - 2 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colla Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Manuel Chanteiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Colla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan José Criades va treure un córner llarg cap al segon pal que en 華 (Wah) 'Chef' 淮嘉 (Huaijia), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 5, en Rasool Ahmad del Moby_Dick va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Toni Sirén que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Rabee’ 'Sultan' Bin-Sulayem va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 3 per a Moby_Dick.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Colla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alex Lane la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Moby_Dick es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enrique Blancas es va quedar sol davant del porter, al minut 11. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 284 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Moby_Dick, Juan José Criades va fallar un penal al minut 18, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Rasool Ahmad quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrique Tablino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roué 'Pirata' Reidewald després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enrique Tablino va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Roué 'Pirata' Reidewald va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Toni Sirén de Moby_Dick va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alberto José 'Ballenato' Víquez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Rasool Ahmad va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Toni Sirén. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Rabee’ 'Sultan' Bin-Sulayem de Moby_Dick va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.