Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Concanos (1599241) - FC Berredo (1335162) » 611096762: T54/J10/II

Liga 611096762 Información oficial sobre el partido 611096762 en Hattrick

04.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 10 / II.1 (3404)

Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 3 - 0 Wu-San-O Alineación oficial del equipo 'Wu-San-O' en el partido
Airam Ruiz Romero (20') 1 - 0
Fernando Zapatero (35') 2 - 0
Dacio Rozas (87') 3 - 0
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 3 - 0 Wu-San-O Alineación oficial del equipo 'Wu-San-O' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 0 - 1 Wu-San-O Alineación oficial del equipo 'Wu-San-O' en el partido
Tiene bastante suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Concanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Concanos contenien la respiració mentre en Airam Ruiz Romero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Concanos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Fernando Zapatero.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Dacio Rozas va augmentar l'avantatge de Concanos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Concanos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Olmo Vélez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Airam Ruiz Romero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Concanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Olmo Vélez va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dacio Rozas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 范 (Fan) 轩伦 (Xuanlun) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dacio Rozas.

Wu-San-O

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Stefan Steinkogler quasi aconsegueix empatar per Wu-San-O al minut 23, però Luis Linares Saiz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Manolo Gil amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Fredje van der Linden de Wu-San-O va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ilmar Oks al minut 66 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Luis Linares Saiz va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jiří Jandora.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Després de 78 minuts, Jakub Duk va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Luis Linares Saiz el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Giovanni Campomagnani de Wu-San-O va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.