Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUL8r (487556) - Juventud Europea (314622) » 60878997: T16/J5/VI

Liga 60878997 Información oficial sobre el partido 60878997 en Hattrick

04.02.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / VI.22 (14340)

Inforpyme Alineación oficial del equipo 'Inforpyme' en el partido 0 - 4 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
0 - 1 Hermenegildo Calandria (40')
0 - 2 Mario Martínez (51')
0 - 3 Meindert Nuijens (83')
0 - 4 Mario Martínez (89')
Inforpyme Alineación oficial del equipo 'Inforpyme' en el partido 0 - 4 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Inforpyme Alineación oficial del equipo 'Inforpyme' en el partido 0 - 7 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inforpyme

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manfred Greiert de Inforpyme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Matei Barca de Inforpyme s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Juventud Europea

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hermenegildo Calandria que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Juventud.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Mario Martínez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Meindert Nuijens va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Juventud gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Mario Martínez de Juventud va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manfred Greiert es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Ville-Heikki Itkonen va estar a punt de posar per davant a Juventud amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Victor van Leeuwen va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Hermenegildo Calandria quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Victor van Leeuwen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Juventud quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mario Martínez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Luis Sánchez de Juventud va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ahmad Fuad bin Abd Rani de Juventud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Juventud es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Teodor Wall no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Júlio César Antunes al camp.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Felipe Vargas de Juventud va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cèsar Socas Navarro va entrar en el seu lloc.