Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Storm C.F (1335920) - rambitos (488684) » 605141648: T53/J3/VII

Liga 605141648 Información oficial sobre el partido 605141648 en Hattrick

27.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / VII.758 (38794)

TFxTeam Alineación oficial del equipo 'TFxTeam' en el partido 1 - 1 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
0 - 1 Petar Palicka (36')
Esteban Almogrote (80') 1 - 1
TFxTeam Alineación oficial del equipo 'TFxTeam' en el partido 1 - 1 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TFxTeam Alineación oficial del equipo 'TFxTeam' en el partido 2 - 0 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TFxTeam

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Alberto Campoy va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Esteban Almogrote, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Karo Tervonen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Alberto Campoy va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 33, i va passar la pilota a Adiran Aldapeurrutia, però aquest no va encertar a marcar.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TFxTeam va ser a punt de marcar al minut 50, quan el seu jugador Alberto Campoy va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Fayas de TFxTeam va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Alberto Campoy que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TFxTeam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Romuald Xubet, però el porter rival va fer una gran aturada.

rambitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de rambitos eren letals, i Petar Palicka va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): rambitos van sortir al contraatac al minut 24, però Sergiy Ryzhykh va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Ersin Kavruk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ville Vasankari va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.