Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prawns (1435102) - Pinpollos (1597913) » 605043511: T53/J11/VI

Liga 605043511 Información oficial sobre el partido 605043511 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / VI.29 (14347)

prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido 2 - 1 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
José Luis Martínez Salas (2') 1 - 0
1 - 1 Alin-Marian Eleş (42')
Alio Melgar (77') 2 - 1
prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido 2 - 1 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido 2 - 0 Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prawns

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Luis Martínez Salas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Alio Melgar va donar a prawns un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andoni Abellán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): José Luis Martínez Salas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Matty Masterson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Andoni Abellán gairebé va marcar per a prawns des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Santiago España va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 33 de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Darius Pahí, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Pinpollos

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pinpollos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alin-Marian Eleş va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pinpollos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrej Živadinović, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pinpollos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Francis Breemans va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrej Živadinović de Pinpollos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Manuel Salares, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.