Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montjuïc C.H. (795738) - Villar FC (310651) » 605040839: T53/J1/V

Liga 605040839 Información oficial sobre el partido 605040839 en Hattrick

13.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / V.238 (5751)

Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 2 - 1 Andalucia Ath. Alineación oficial del equipo 'Andalucia Ath.' en el partido
Fruela Iturberoaga (2') 1 - 0
1 - 1 Bergoi Errazuriz (40')
Jesús Vidal (41') 2 - 1
Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 2 - 1 Andalucia Ath. Alineación oficial del equipo 'Andalucia Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 2 - 0 Andalucia Ath. Alineación oficial del equipo 'Andalucia Ath.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Montjuic, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Fruela Iturberoaga per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Vidal de Montjuic, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Fruela Iturberoaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Aiantas Poulopoulos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Barreña Moraga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aiantas Poulopoulos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nidhal Abdulkareem Al-Ziyady de Montjuic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Barreña Moraga per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aiantas Poulopoulos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Grozdanov de Montjuic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boris Grozdanov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Montjuic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Akis Ziogas de Montjuic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Guillermo Aguilera no era cap impediment.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Óscar Illarregui, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Andalucia Ath.

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per José Garcés de la Mota el va rematar Bergoi Errazuriz amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montjuic. La jugada d'estratègia del Stac, F.C. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bergoi Errazuriz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.