Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - EL ESPIRITU DEL LOBO (1597053) » 605038139: T53/J11/V

Liga 605038139 Información oficial sobre el partido 605038139 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / V.189 (5702)

C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 0 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
0 - 1 Giuseppe Pittore (63')
C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 0 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E. Castelló' en el partido 0 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Castelló

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): CDCS van sortir al contraatac al minut 22, però Ignacio Morales va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Krzysztof Gniazdowski quasi marca en una jugada assajada de córner que Viktor Balmenti havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CDCS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ciprian Frenţiu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hannes-Noah Melchert s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): ESPIRITU va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 63. Giuseppe Pittore va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Enrique Gutiérrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Paco Pepe Díaz de Reguero de ESPIRITU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Paco Pepe Díaz de Reguero de ESPIRITU va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.