Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Robledo FC. (794715) - Manhattan Dragons (125680) » 605034358: T53/J4/V

Liga 605034358 Información oficial sobre el partido 605034358 en Hattrick

03.06.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 4 / V.122 (5635)

Wins Team Return Alineación oficial del equipo 'Wins Team Return' en el partido 0 - 0 Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wins Team Return Alineación oficial del equipo 'Wins Team Return' en el partido 2 - 0 Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wins Team Return

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Hardy Meiniche arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Manhattan Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Manhattan Ken Kreisher quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Henrik Iser l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ken Kreisher va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Johannes Karl Berkesheim va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 66, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alessandro Ardatana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Maciej Oszust va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Baeck de Manhattan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, José Linden de Manhattan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Maciej Oszust se sentia fresc com una rosa.