Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobojo team (775480) - Josicos (1437534) » 605033490: T53/J11/V

Liga 605033490 Información oficial sobre el partido 605033490 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / V.106 (5619)

Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido 1 - 3 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
0 - 1 Casper Post (35')
0 - 2 János Kocsis (58')
0 - 3 Fereydoun Hajebi (70')
Carl-Fredrik Henriksson (77') 1 - 3
Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido 1 - 3 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido 1 - 1 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobojo team

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Carl-Fredrik Henriksson de Lobojo va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Lobojo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Hajo Alpner va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lobojo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abian García de la Fuente va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Willie Kilner de Lobojo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hajo Alpner de Lobojo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Başer Öztanır de Lobojo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Carl-Fredrik Henriksson després que el jugador de Lobojo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Josicos

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Josicos volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 35 van aconseguir marcar quan en Casper Post va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 58 (Gol tiro lejano): En Alfred Fijak conduïa pel cercle central i, veient a en János Kocsis desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Josicos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fereydoun Hajebi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Petr Eichenmann va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Vagn Strauss quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michael Romei, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vagn Strauss. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.