Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pindiriqui (440238) - FLOPER F.C. (1432430) » 605031976: T53/J11/V

Liga 605031976 Información oficial sobre el partido 605031976 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / V.79 (5592)

Pindiriqui Alineación oficial del equipo 'Pindiriqui' en el partido 0 - 2 Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido
0 - 1 Gavino Tardini (36')
0 - 2 Rens van der Veen (69')
Pindiriqui Alineación oficial del equipo 'Pindiriqui' en el partido 0 - 2 Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pindiriqui Alineación oficial del equipo 'Pindiriqui' en el partido 1 - 1 Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pindiriqui

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anne Redeker va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Ecevit Yar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Catello Monteleone va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Supersilver

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Supersilver va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gavino Tardini, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Supersilver, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Rens van der Veen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Supersilver van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Gavino Tardini des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Supersilver va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Domingos António Roque va desviar el xut final de Rens van der Veen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Timo Holi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gavino Tardini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francesco Brescia després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Domingos António Roque va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Supersilver quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando Marías va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rens van der Veen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rens van der Veen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.