Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fcviedma (1367308) - F.C. Los Gorriones (1433929) » 605027920: T53/J5/V

Liga 605027920 Información oficial sobre el partido 605027920 en Hattrick

10.06.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 5 / V.7 (5520)

F.C.TemplarIs Alineación oficial del equipo 'F.C.TemplarIs' en el partido 2 - 2 F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido
Eugenio Mompó (7') 1 - 0
Jesús Muñoz Sánchez (16') 2 - 0
2 - 1 Sergi Roberto (77')
2 - 2 Jordi Alba (82')
F.C.TemplarIs Alineación oficial del equipo 'F.C.TemplarIs' en el partido 2 - 2 F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.TemplarIs Alineación oficial del equipo 'F.C.TemplarIs' en el partido 1 - 4 F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.TemplarIs

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El contraatac de F.C.TemplarIs va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Eugenio Mompó va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Muñoz Sánchez es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): F.C.TemplarIs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Muñoz Sánchez en un 1 contra 1 amb el porter Orestis Karnezis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alberto de la Hoz per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Orestis Karnezis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): F.C.TemplarIs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Ponce ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

F.C. Los Gorriones

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Gorriones va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Sergi Roberto va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jordi Alba rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Lionel 'La Pulga' Messing, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Sergio Busquets quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Lionel 'La Pulga' Messing va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Jordi Alba completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gerard 'Piquenbauer' Piqué sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.