Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

honrados F.C.H (1589415) - Quinos crack (435801) » 605027420: T53/J6/IV

Liga 605027420 Información oficial sobre el partido 605027420 en Hattrick

17.06.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 6 / IV.62 (3485)

honrados F.C.H Alineación oficial del equipo 'honrados F.C.H' en el partido 1 - 1 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
0 - 1 Gerard Pallisera (60')
Dustin Lacey (65') 1 - 1
honrados F.C.H Alineación oficial del equipo 'honrados F.C.H' en el partido 1 - 1 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
honrados F.C.H Alineación oficial del equipo 'honrados F.C.H' en el partido 2 - 0 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

honrados F.C.H

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dustin Lacey va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Piotr Topiński va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Laureano Ram de Liñan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Gyula Fodor del honrados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts disputats, Majid Ghasemkhani gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Laureano Ram de Liñan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dustin Lacey! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lars Hansson va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 82 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Majid Ghasemkhani va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ochilbek Mirsoliyev de honrados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SinFé

Goles Goles

  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sinfe eren letals, i Gerard Pallisera va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mateo Foga va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Xiker Lezeguti ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mateo Foga va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gonzalo Cabezón estava fent un bon partit.