Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LiveStronger FC (1338783) - Inter de nueva esparta (1594829) » 605023368: T53/J1/III

Liga 605023368 Información oficial sobre el partido 605023368 en Hattrick

13.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / III.6 (3413)

LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 1 - 1 Franky Alineación oficial del equipo 'Franky' en el partido
Romain Seiller (38') 1 - 0
1 - 1 Grégory Serret (79')
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 1 - 1 Franky Alineación oficial del equipo 'Franky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 2 - 1 Franky Alineación oficial del equipo 'Franky' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Romain Seiller de LiveStronger, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Angelo Giorgio Damasco quasi marca en una jugada assajada de córner que Muriel Baulde havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Stayko Nikolov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Romeral va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LiveStronger va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angelo Giorgio Damasco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Muriel Baulde gairebé va marcar per a LiveStronger des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stayko Nikolov després que el jugador de LiveStronger li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Lennart Van Roeyen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Franky

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Grégory Serret va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Innar Kuningas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Igor Zhitnukhin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Aminiasi Fulham va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Innar Kuningas va ser clau en la jugada d'atac de Franky al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Guido Mazzurana, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.