Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hammerville FC (1585901) - Hipotecado (1437220) » 605023204: T53/J2/III

Liga 605023204 Información oficial sobre el partido 605023204 en Hattrick

20.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 2 / III.3 (3410)

MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 1 - 3 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
0 - 1 Zakhar Ulyanychev (17')
0 - 2 Gabri Jaumet (26')
0 - 3 Sergio Rada Martínez (63')
Torkel Spexare (67') 1 - 3
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 1 - 3 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 2 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACARIO

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Torkel Spexare es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): MACARIO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Nicola Mazzucato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Francisco Alberche va estar a punt d'empatar per a MACARIO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cosme Llaudó va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alekso Kiprijanovski no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): MACARIO va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 41 que Cosme Llaudó no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MACARIO va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Torkel Spexare va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Oum Sim va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Michal Lenc va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alekso Kiprijanovski no s'ho podia creure.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco Alberche va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Hipotecado

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Zakhar Ulyanychev va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hipotecado, al minut 17. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gabri Jaumet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Rada Martínez de Hipotecado va fer un bon esprint per escapar-se de Alekso Kiprijanovski i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hipotecado van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Rada Martínez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, András Rácz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hipotecado va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gabri Jaumet va sortir per sobre el travesser.